Herbal Aloe Προϊόντα περιποίησης με τις Καταπραϋντικές ιδιότητες της αλόης για τα μαλλιά, το σώμα και την επιδερμίδα. Σαπούνι χεριών & σώματος Κρέμα Χεριών Σειρά περιποίησης Μαλλιών Καταπραϋντικό Σπρέι & Τζελ Σώματος Σπρέι Μαλλιών Γαλάκτωμα χεριών & σώματος Καθημερινό Αφρόλουτρο Τζελ σύσφιξης & απολέπισης σώματος

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Πληροφορίες για εμάς και τα προϊόντα μας!

Στείλε μου τώρα ένα e-mail μην χάνεις άλλο χρόνο από την ζωή σου.Θα ανέβεις και ψυχολογικά και γενικότερα όλα θα σου φαίνονται πιο όμορφα...(το e-mail μου είναι : giannisgiak@hotmail.com).
Herbalife είναι ηγετική εταιρία στον τομέα της υγιεινής διατροφής και διαχείρισης βάρους, προσφέροντας υψηλής ποιότητας προϊόντα και μια αποδεδειγμένη επιχειρηματική ευκαιρία που βοηθά τους ανθρώπους να πραγματοποιήσουν τα όνειρα, τους στόχους και τις φιλοδοξίες τους.
Herbalife ξεκίνησε από το όνειρο του Ιδρυτή της, να χρησιμοποιήσει φυσικά συστατικά με σκοπό να βελτιώσει την καθημερινή διατροφή και να βοηθήσει τους ανθρώπους να ελέγξουν το βάρος τους με ασφαλή τρόπο. Σήμερα, μετά από 30 χρόνια, η Herbalife αποτελεί μια ηγετική και αναγνωρισμένη εταιρία διατροφής παγκοσμίως με ένα δίκτυο συνεργατών που αγγίζει τα 2 εκκατομμύρια.
Σε αυτή την ηλεκτρονική σελίδα έχετε την δυνατότητα να ενημερωθείτε γι α τα προϊόντα διατροφής, διαχείρισης βάρους και προσωπικής περιποίησης της Herbalife. Τα προγράμματα διατροφής και διαχείρισης βάρους της Herbalife είναι σχεδιασμένα έχοντας στο μυαλό μας τις προσωπικές ανάγκες των πελατών μας. Ο τρόπος με τον οποίο η Herbalife εξατομικεύει τα προγράμματα διατροφής σύμφωνα με τις προσωπικές ανάγκες του πελάτη είναι κάτι για το οποίο είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι.
Εμείς στην Herbalife πιστεύουμε πως το να επιτύχετε αποτελεσματκά την διαχείριση τους βάρους σας και το να διατηρήστε σε άριστη φυσική κατάσταση πρέπει να είναι απλό, εύκολο και διασκεδαστικό.

Προϊόντα Διατροφής Herbalife

Η ισορροπημένη διατροφή είναι το κλειδί!

Οι περισσότεροι από μας δελεαζόμαστε από τροφές που είναι γρήγορες στην παρασκευή τους και εύκολες ως προς την κατανάλωση τους παρά το γεγονός ότι δεν είναι καλές για το σώμα μας. Αυτού του είδους οι τροφές έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά, ζάχαρη, θερμίδες ή αλάτι και συχνά είναι ελλείπεις σε βασικά θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται το σώμα μας.
Η Herbalife σας προσφέρει υγιεινές, γευστικές και πρακτικές λύσεις διατροφής, οι οποίες σας κρατούν στο σωστό δρόμο για να επιτύχετε το καλύτερο για εσάς!
Το Βασικό Πρόγραμμα Διατροφής της Herbalife περιλαμβάνει
  • Θρεπτικό Υποκατάστατο Γεύματος - Herbalife Formula 1
  • Herbalife Φυτικές Ίνες και Βότανα

Συμπληρωματικά προϊόντα Herbalife για υγιεινή διατροφή

Το να διαχειριστείτε το βάρος σας μπορεί να αποτελέσει μια πρόκληση για εσάς. Η Herbalife σας προτείνει μια σειρά με εναλλακτικές λύσεις για ένα Σνακ ή ένα δροσιστικό ρόφημα που θα σας βοηθήσουν να ακολουθείτε σωστά το πρόγραμμα σας για τον έλεγχο του βάρους σας, να ελέγξετε την όρεξη σας, αλλά και να αποφύγετε την παγίδα των μη υγιεινών και πλούσιων σε θερμίδες σνακ και αφεψημάτων.
  • Herbalife Formula 3 - Σκόνη Πρωτεϊνών
  • Herbalife Protein Bars - Σοκολάτες Πρωτεϊνών
  • Στιγμιαίο Ρόφημα Βοτάνων
  • Συμπυκνωμένος Χυμός Αλόης
Αν επιθυμείτε να ενημερωθείτε περισσότερο για τα προϊόντα της Herbalife μπορείτε να καλέσετε στο Τμήμα εξυπηρέτησης της Herbalife Ελλάδος.
Herbalife International - Greece

Η επιστήμη πίσω από τα προϊόντα της Herbalife

Για περισσότερα από 30 χρόνια η Herbalife βρίσκεται στην πρώτη γραμμή στον τομέα της διατροφής και διαχείρισης βάρους. Η Herbalife προσφέρει με συνέπεια, προϊόντα υψηλής ποιότητας τα οποία βοηθούν εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να πετύχουν τους στόχους τους για την διαχείριση του βάρους τους και μια γενικότερη ευεξία.
Στην προσπάθεια μας να τεκμηριώνουμε το όνομα της Herbalife ως την πρώτη εταιρεία στον κόσμο στον τομέα της διατροφής, έχουμε αναπτύξει μια ομάδα καταξιωμένων επιστημόνων και ειδικών στον τομέα της διατροφής που επιβλέπουν και διευθύνουν την ανάπτυξη των προϊόντων μας, την Επιστημονική Επιτροπή Διατροφής της Herbalife.
Επιστημονική Ομάδα και το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης των προϊόντων της Herbalife, βρίσκονται στο Herbalife Plazza στο Λος Άντζελες. Κάτω από την επίβλεψη του Steve Henig, Ph. D., μια ομάδα διακεκριμένων επιστημόνων χρησιμοποιεί υψηλές τεχνολογικές μεθόδους για να δημιουργήσει τα καλύτερα προϊόντα διατροφής.
H Επιστημονική Ομάδα της Herbalife έχει πρόεδρο το καθηγητή David Heber, M.P.H, ενώ Αντιπρόεδρος Θεμάτων Διατροφής και Εκπαίδευσης είναι ο Luigi Gratton, M.P.H. Επιπλέον, μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής Διατροφής της Herbalife είναι ο κάτοχος Νόμπελ Luis Ignarro, Ph.D. ο οποίος συμβουλεύει την εταιρία για όλες τις επιστημονικές προόδους που πραγματοποιούνται στον τομέα της Διατροφής.
Επιπλέον η Herbalife έχει δημιουργήσει την Συμβουλευτική Επιτροπή Διατροφής η οποία συμπεριλαμβάνει κορυφαίους ειδικούς από όλο τον κόσμο στον τομέα της διατροφής και της υγείας, οι οποίοι μεταδίδουν και εκπαιδεύουν τις βασικές αρχές πάνω στην διατροφή, την φυσική δραστηριότητα και τον υγιεινό τρόπο ζωής, έχοντας ως βάση την διατροφή.
Herbalife International - Greece
Σωστό πρωινό...
Η μεγαλύτερη απορία όλων μας είναι γιατί δεν μπορούμε να διατηρήσουμε τις δίαιτες που ξεκινάμε "από δευτέρα" και τις σταματάμε μέσα σε μία άντε δύο βδομάδες. Όλα αυτά οφείλονται στο σωστό πρωινό. Ξέρετε πρόσφατα ανακαλύφθηκε ένας πολύ σημαντικός συσχετισμός μεταξύ του μη σωστού
πρωινού γεύματος και πολλά προβλήματα υγείας.
Όπως ήδη πιθανά να γνωρίζετε, το σώμα μας αποτελείτε από 100 τρισεκατομμύρια κύτταρα που
χρειάζονται 114 διαφορετικά θρεπτικά συστατικά ημερησίως.
Ότι φάγατε εχθές αποτελείται από δύο βασικές ομάδες.  Η πρώτη ομάδα προσφέρει ενέργεια
(πρωτεΐνες,  λιπαρά,  υδατάνθρακες).  Και η δεύτερη ομάδα προσφέρει υλικό ενδυνάμωσης
(αμινοξέα, βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία κτλ). Ξοδέψατε ενέργεια εχθές όσο ήσασταν ξύπνιοι,  και το σώμα σας χρησιμοποίησε το υλικό ενδυνάμωσης κατά την διάρκεια της νύχτας για να αναδομήσει το σώμα σας. Επίσης,  το σώμα σας ξόδεψε περίπου 1  λίτρο νερού κατά την διάρκεια της νύχτας μέσω της αναπνοής, του ιδρώτα και το πρωί μετά την επίσκεψη σας στο μπάνιο. Επομένως το σώμα σας ξυπνά  “άδειο” το πρωί και τα 100 τρις των κυττάρων σας, σας παρακαλούν
“Ε εσύ δώσε μου πίσω τα θρεπτικά συστατικά κα το νερό που έχασα τις τελευταίες 24 ώρες”. Μπορεί να μην νιώθετε πεινασμένοι ή διψασμένοι το πρωί, αλλά αυτό είναι θέμα χρόνου. Και ας δούμε τι δίνετε στο σώμα σας το πρωί: μια φέτα ψωμί με μαρμελάδα και έναν καφέ ζάχαρη.
Αυτά είναι απλοί υδατάνθρακες οι οποίοι μόλις χωνευτούν αμέσως μετατρέπονται σε ζάχαρη.  Το
σώμα σας ξυπνά το πρωί και ζητά για βασικά θρεπτικά συστατικά και νερό,  και εσείς του δίνετε
ζάχαρη. Αυξάνοντας τα επίπεδα της ζάχαρης,  ζητάτε από το σώμα σας να σας υπερπληρώσει.  Το σώμα προσπαθώντας να αναιρέσει την επιπλέον ζάχαρη και την μετατρέπει σε λίπος. Ως αποτέλεσμα, τα επίπεδα του ζάχαρου πέφτουν, συχνά ποιο χαμηλά από ότι ήταν όταν ξυπνήσατε. Οπότε αρχίζετε να νιώθετε πείνα και κόπωση καθώς το μυαλό σας αναγνωρίζει την έλλειψη της ζάχαρης. Αυτός είναι ο λόγος πίσω από τις λιγούρες.  Για να σταματήσετε να πεινάτε,  θέλετε πάλι απλούς υδατάνθρακες (σοκολάτα,  σάντουιτς,  γλυκό,  καφέ,  μπισκότα,  ντόνατς,  χυμούς κτλ),  οι οποίοι αυξάνουν πάλι τα επίπεδα της ζάχαρης και σταματά η πείνα και η κόπωση. Κάθε επιπλέον δόση ζάχαρης απαιτεί μια επιπλέον διαδικασία όπως αναφέρεται πιο πάνω. Αυτός ο κύκλος επαναλαμβάνεται αρκετές φορές την ημέρα και αποκτάτε μια εξάρτηση στους απλούς
υδατάνθρακες.  Η περιττή ποσότητα των υδατανθράκων αναγκάζει το σώμα σας να λειτουργεί σε μια
διαρκή κατάσταση υπερφόρτωσης. Αυτός είναι ένας από τους πιο συχνούς λόγους για την εμφάνιση
διάφορων προβλημάτων στην υγεία σας.  Η παραπάνω ποσότητα ζάχαρης θα μετατρέπεται συνεχώς
σε λίπος.
Εάν κάποιος συνηθίζει να μην παίρνει πρωινό: Και ας δούμε
τώρα τι δίνετε στον οργανισμό σας. Η απάντηση είναι: τίποτα! Με
αποτέλεσμα, τα επίπεδα του ζάχαρου στο αίμα σας πέφτουν και
νιώθετε πείνα,  το οποίο σας οδηγεί στην αναζήτηση απλών
υδατανθράκων  (σοκολάτα,  σάντουιτς,  γλυκό,  καφέ,  μπισκότα,
ντόνατς, χυμούς κτλ.) για να ικανοποιήσετε την πείνα σας και να
ανεβάσετε τα επίπεδα του ζάχαρου στο αίμα σας... Συνεχίζετε  με
βάση το παραπάνω κείμενο). Όλα τα παραπάνω είναι η αιτία για το επιπλέον βάρος σας.  Και όλα ξεκινούν από ένα    κακό πρωινό. 
Λοιπόν, θα θέλατε να μάθετε ποιο ακριβώς είναι ένα σωστό πρωινό;
Το καλό πρωινό πρέπει να καλύπτει 4 βασικούς παράγοντες:
1.  Την αναπλήρωση της ενέργειας που ξοδεύτηκε το τελευταίο 24αωρο.
2.  Την αποκατάσταση των υλικών αναδόμησης που χάθηκε την προηγούμενη νύχτα
3. την αναπλήρωση των υγρών
4. την διατήρηση των επιπέδων ενέργειας σε φυσιολογικά επίπεδα.
Αυτό το πρωινό το διαθέτει μόνο η Herbalife με το ρόφημα formula 1.
Στείλτε μου ένα e-mail για να σας εξηγήσω τι ακριβώς είναι αυτό και γιατί θα σας αλλάξει την ζωή... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου